13 Jun 2010

PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY

Salam...
Selamat Petang...

Wokeh,td ms aku blogwalking,aku trjmpe contest ni...
Dlm ms yg sm,aku ambik ms tuk usha blog neh...
Bg yg gurl n ske kn kje2 mnjahit,ni antra blog yg ptot korang usha...
Mn la tau,dpt ilham tuk tmbh aksesori kt bju raya!Huuhuuhuu...
Cantik2 sgt u all...

Bg yg ske,usha la blog : Ayu Rosli

Ok,just follow the simplest steps below :





1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers

2. Link blog "http://pinklolipops.blogspot.com/" di blog anda
3. create new post "~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~" 
di blog anda dan berikan sebarang comment @ review tentang PINKLOLIPOPS..
sebarang comment positive @ negative pun saya tak 
kisah asalkan comment itu bernas 
4. Tag 3org rakan anda dlm post tersebut utk join 
sekali free giveaway ini...(kalau nak tag lebih pun xpe,saya lagi suka ramai org join =D)


5. Sudah settel semua syarat di atas?? 
then lastly tinggalkan link blog anda di ruang "comment" post ini supaya senang saya rujuk!



Entri contest, Klik Sini


* Ok,skang tiba la ms tuk tag!


Saya dh join!Anda?

: XOXO :

2 ulasan:

B.E.R.Y.S berkata...

thanx for tagging!! canteknyeeeee beg tue..!!! i like!! ;p

aku gadis biasa berkata...

hihihi...sila la join!mn tau kamu yg mng! :)