17 Jun 2010

MISI : BLOGWALKING MISS NANA

Assalammualaikum dan Salam sejahtera you all!

Td spt biase,aku mlakukan aktiviti blogwalking frm 1 blog to another blog...
Aku dapati mmg bnyk klebihan ble kte lakukan operasi blogwalking ni...
Ape taknye,mmg bnyk info aku dpt from blog you all ni...

And 1 of my destination is Ben Ashaari nye blog!
Korang bleh usha blog incik Ben,sgt x rugi kalo korang baca...
Idea incik Ben sgt bernas bg beginner mcm aku...
Sgt hargai inisiatif n info yg dberi!

Aku de trbaca entri incik Ben mngenai jelajah blog!
Ye...untuk ape?
Untuk mngenali lbh dkat para-para blogger...
Untuk menambah kn knalan...
Untuk luaskn scope bacaan aku...
Untuk mmbaca info-info atau kisah-kisah anda semua...
Jadi knapa aku x gunekn entri aku ni tuk track korang kn?
Time kasih incik Ben Ashaari!

Bagi melaksanakan misi aku tuk knal korang+selami kisah korang!
Sila la tnggalkn jejak korang di comment ye...
Link kan entri korang yg brtajuk "MISI BLOGWALKING MISS NANA" dengan entri aku yg ini ye...
Serta pastikan ade banner itu ye!
Korang leh komen psl aku,blog aku or pape je komen yg +/- dlm entri 2...
X sbr nk meronda!Teruja....
Nnt leh la follow korang!


Photobucket
"There are big ships and small ships.But the best ship of all is friendship"

: XOXO :

6 ulasan:

liyana aziz berkata...

nana, rajinnya.. =)jgn lupa singgah blog yana okay?

aku gadis biasa berkata...

hye liyana...
huhuhu...
x knl maka x cinta kn?
dats y la + nk mronda!
nnt leh singgah blog yana plak!

:)

thanx liyana!

Hapiz Rahman berkata...

just nk komen.. hehehe// aku pun sgt suka blogwalking.. serius

aku gadis biasa berkata...

ye cik hafiz...
ni misi!
misi nk knal+nk luaskn scope bacaan...
huhuhu...

plz sokong sy!
(~.~)V

Aimi Dayana berkata...

hai! jum datang blog saya nak tak? hehe. cantik la backgroung blos kamu ni.. hee

jum datang sini. ^-^

aku gadis biasa berkata...

hye aimi...nnt kte g blog kamu ye...! :)