10 November 2010

IDAMAN KALBU

Owh...Perasaan macam sudah berkerjaya sedang meluap-luap.Perasaan macam ibu-ibu pun sedang melonjak-lonjak. Angan-angan tinggi.Bahana dari cite Gossip Girl la ni!Tapi aku lebih gedik kepada decoration or interior design rumah diorang yg elit 2 je.Rasa macam nk je beli rumah skarang!Tak sabar nk wat sesi deco kuasa 3!

Sebenarnya aku dalam usaha untuk mengumpulkan data-data tuk thesis aku.Bersangkut paut dengan “Green Building” yang macam pisang goreng panas.Aku fokus pada facade design of the building : thermal performance and visual performance.Bagi sape-sape yang ade info,share la dengan aku ye!Sharing is caring kn?Weeeee...

Dalam menjayakan usaha mengumpulkan data tu,aku pun dengan giatnye meronda-ronda kt Google.Tetiba terjumpa satu home design yang aku suka tahap karma.Swedish Design: North Home Street Flat in Linnestaden.Actually,bngunan tu dibina tahun 1930-an.Agak lame kn?Tapi sweet...classic!Tuk tau lebih detail,usha la dat page!












Amacam?Cantik kn?Teruja dah nk kije!

4 ulasan:

diriku berkata...

he2..cantik2 =]

nama.saya.NANA berkata...

tq...
semudah abc!

(^_~)V

budakkecik berkata...

dakkecik suker putih...umah dakkecik pun adalah sket2 mcm nih...hahhaa...

feeza.yusoff berkata...

Cantik gilaaaaaa! Da lama teringin nak rumah putih macam ni. Tapi takde duit :|