16 Januari 2011

SKODENG BARANG BAEK

Kenapakah?
Kenapa aku makin gila sama PRINTED STUFF?
Ade ke manusia sama umur dan jantina yang ade habit gila dan pelik macam aku ni?
Aku rasa ade aje kan?Sila mengaku!
Lol~

Ok...
Otak aku yang sarat dengan muatan ni mintak diberikan cuti dari menghadap font dan kertas!
Jadi,aku dengan suka hati nye merealisasikannye...
Planning cume nak cari wallpaper tuk Mr.lappy ni...
Tapi terpesong sket la nampaknye...
Ape ade kesah kan?

Tettt...aku terjumpe Mr.Bobsmade...hati mencair...
Bobsmade wat aku rasa resah gelisah! 
Just wondering...errrrmmm...
Macam-macam stuff yang menjadi kegilaan aku...lol!

Antara wishlist aku yang ade dalam Bobsmade Gallery neh :

Spect
Ye,aku makin gile wat collection mende alah ni skarang!  Printed version make me feel alive! Weehhhuuu~




Watch
Korang rasa mereka comel tak? Artistik! Tapi macam kanak-kanak ke? TIDAK kn?


Backpack
Haaa...Simple but nice! Back to school rite...



Shoes
Printed shoes ni super cool...tak terlalu over kot dan kelainan yang sangat ketara dari yang lain. Jangan jadi alien sudah la! Peduli la ape orang nak kate,persetankan aje...




PERSOALANNYA -bile agaknye aku akan dapat sume yang ade dalam wishlist tersebut? Errrr...

5 ulasan:

ayienchan berkata...

comelnye sume barang barang nih !! :DD

nama.saya.NANA berkata...

comel kn?
O.o

ntah ble nk dpt neh?
aishhh...

^_^

Manis Madu berkata...

damn cute all the stuff.. i melopong bila tgk spec and that super duper cute pump shoes.. kalau nak pg ushar all the stuff sila ajak saya ok..!! oh ya.. manis mmg gila beli spek..!!he

nama.saya.NANA berkata...

manis!
no hal la...
tp 2 la,printed stuff pyh nk cr la...
order on9 aje la!
tp...$$$~
ngeeee...

mira the monster berkata...

ee comeinye semua brg tuu..
NAK!!