23 Mei 2011

BAM BAM PAU PAU

WTH. Alone without family! Damn tired.


Oyeaahhh. I'm joblesss! Homeless! Speechless! Yemmmeeyyy... Rasa nak jerit biar satu dunia dengar. Lepas segala keluh kesah. One more, aku aje yang masih menetap kat rumah sewa kesayangan di Shah Alam Bandar Dalam Taman ni. Hanya bertemankan si preggy yellow mellow tu. Bosan lah! And... that's why lah aku sibuk nak cari keje. Ohhh... kalau bukan sebab thesis, confirm dah lama aku cabut lari laju-laju balik JB. Sape nak duk sorang-sorang ooiii? Hari-hari kol kampung halaman. Nasib baek ade skype!

http://www.emocutez.com

Aku dah wat observation and make a few research for my case study. Ade 4 tempat kegemaran. Masih dalam perbincangan dengan my beloved supervisor. Nanti bile dah confirm, i will let u know lah ye. Oyeaaahhh... bakal menambahkan kekilatan warna kulit lah nampaknye kan.Tanned. Tanned. Tanned. Demmmmm...

http://www.emocutez.com

Eh, lupe plak nak kasi tau. Tangan gatal antar email request tuk wat part time job. Yeaahhhhh... Kat KUMON. Ok, layak ke aku? Tapi kan, keje ni simple je. Just marking paper je lah. Aku tau pun based on research and blogwalking. Salah satu blog yang aku usha - BLOG MISS AJ! Movement Of Life. Sila la meronda. I love her blog. Simple but nice. So sweet okeh! 

http://www.emocutez.com

HAVE A NICE DAY!
ENJOY UR HOLIDAY WISELY!
xoxo

2 ulasan:

Fazreen Misbae berkata...

bgs le klu tak ssh bebenor nk tgk yana update blog...heheh

AJ berkata...

wah, ehh btw. nk kerja kt kumon datang laa. dekat kumon section 7. Dekat ngn sekolah menengah section 7. If nak, cll boss sya. 0123267169 - Pn laila