20 Jun 2010

APPETITE

Appetite? The appetite is the desire to eat food, felt as hunger! Yess...I love food! But lately, I've lost my appetite...What happen to me huh? Decreased desire to eat is termed aneroxia, while polyphagia is increased eating. Mn prginye incik selera? Balik la syg, I really need you la dear. Plz don'y leave me alone. Wahhh...seyes, kehilangan selera mkn neh wat aku rs x brmaya. Tp ape sbb nye ye? Hormon? Aku sndri pn x tau la, kt mn silapnye? Adakah ni anugerah Tuhan tuk mnjdikn aku lbh slim? Alhamdulillah...Huhuhuhu...Tp aku still mkn, tp kuantitinye sgt la jauh beza. 

Tp klebihan yg aku dpt agak memuaskan, istilah bdn rs lbh ringan n comfortable dpt aku rs skang. Bkn nye dlu aku x mrasainya, cme kali ni ade kelainan nye. At least aku leh latih perut yg mnja ni ngn rutin berpuasa, kan Ramadhan bakal menjenguk n x slh kalo practice awal2 kn...Nant xde la perut yg mnja neh merengek mintak disogokkan dgn kegemarannye. Nafsu ohh nafsu...!








Korang terliur x tgk pix mkanan kt ats ni? Pastinye terliur kn...Harusla...Aku? Argghhh...Can't feel it la!

: XOXO :

4 ulasan:

tutttutt berkata...

hari ahad biasanya takde makanan best kat rumah. tetiba ternampak gambar makanan di atas. . . wo! memang nafsu membuak2 betul xD

aku gadis biasa berkata...

mmg...tp xde slera la...
:(

tgk gmbr 2 xde feel la...
hukhuk...

uMi KaLtHuM berkata...

waaaahhh mmg terliur...ag2 ngah pose nih..haishh~ sabo jela

aku gadis biasa berkata...

hehehe...nnt kte wt entri psl mkn agi tau! :P