15 April 2011

STRESSED VS. DESSERTS

Wow... lamanya tak jenguk blog ni. Bersawang sudah! Korang ape kabo? Aku harap sihat la hendaknye ye. Sepurnama lamanya menyepikan diri. Sibuk kah aku? Malas kah aku? Apa la agaknye alas an aku kan? Sangat tidak konkrit!

Biasala, hidup sebagai pelajar... gini la gamaknye. Saboo je le yek. Haaaa... Aku ni jakun sket! Korang dah makan macaron and red velvet? Wow... super awesome! Jakun kan? Aishhhh... Ok, now i will let you guys know about my fav desserts! (stressed is desserts – spelled backwards) So, bile stress je memang aktiviti ni aje la yang buleh menenangkan hati yang kusam.

FYI, macaron ni ade macam-macam flavour. Yang aku suke sangat – almond! Sedap wooo... Ia berasal dari French.  Rasanya sangat manis. Korang kene try tau... If nk tau lebih detail, leh la korang  usha Mr. GOOGLE yek! Aku kemalasan nak menaip. Haisshhhh...




(sume pix from mr. google)

6 ulasan:

fazreen berkata...

ha ah la..senyap je yana ni..tggu2 gak ble agaknye nak mengupdate..heheh..kita tak penah tau la psl dessert ni..beznye if dpt rasa ek?? :)

Tyra Omar berkata...

sodap kan red velvet..awww...

aznizahazizul berkata...

aaa kt mana nak beli ni kak????

nama.saya.NANA berkata...

ayin : heheheh... ketandusan idea la...try la ayin! sedap! kalah cookies yg lain taw... :)

nama.saya.NANA berkata...

tyra : ehem2... mmg sedap! cream die mmg x hingat la. nk lg! :)

nama.saya.NANA berkata...

jijah : kte org cr kt empire subang... murah n kdai die comel! bnyk sgt jual kt sn... tmpt lain susah nk cr... :)